Praktische info

Op vrijdag 20 & zaterdag 21 november 2020 vindt Studiekeuzebeurs Midden, hét studiekeuze evenement van Midden-Nederland, plaats in de Jaarbeurs Utrecht. In korte tijd worden je leerlingen volledig op de hoogte gebracht over de uitgebreide studiemogelijkheden op mbo en hbo niveau. Op deze beurs zullen geen universiteiten aanwezig zijn. Graag willen wij je uitnodigen om met je leerlingen een bezoek te brengen aan de beurs.

Openingstijden

Vrijdag 20 november 2020 geopend van 10:00 tot 16:00 uur
Zaterdag 21 november 2020 geopend van 10:00 tot 16:00 uur

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Bereikbaarheid

Je kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken, met de trein of met het door ons gefaciliteerde busvervoer. Klik hier voor meer informatie over het busvervoer.
De Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, naast het centraal station, op loopafstand van het historische stadscentrum. Jaarbeurs Utrecht is dus goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht en op het eigen terrein.

Kom je liever met de trein?

Dit jaar hebben wij wederom een actie samen met NS voor onze beursbezoekers. Je ontvangt maar liefst 20% korting op een retour van en naar de beurs, geldig vanaf elk station binnen Nederland. Treinkaartjes bestel je eenvoudig online via de spoordeelwinkel vanaf begin september.

Koop je treinkaartje met korting

Gratis aanmelden

Een bezoek aan Studiekeuzebeurs Midden is voor iedereen gratis na registratie. Zowel jij als je leerlingen dienen zich te registeren. Daarna ontvang je direct een toegangsbewijs per mail.
Kies je er voor om de beurs individueel zonder leerlingen te bezoeken vraag dan je e-ticket aan.
Bezoek je de beurs klassikaal met leerlingen, registreer dan klassikaal.

Klassikaal aanmelden Individueel ticket aanvragen