Praktische info

Studiekeuzebeurs Midden vindt plaats op vrijdag 24 & zaterdag 25 november in Jaarbeurs Utrecht. Deze twee dagen kunnen je leerlingen weer volop inspiratie op doen voor hun vervolgstudie. Ook kan er door middel van leuke activiteiten kennis gemaakt worden met verschillende beroepen en branches. De beurs heeft aanbod op mbo, hbo en wo niveau. Komen jullie ook?

Openingstijden

Vrijdag 24 november 2023 geopend van 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 25 november 2023 geopend van 09:00 tot 16:00 uur

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Bereikbaarheid

Je kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken, met de trein of met het door ons gefaciliteerde busvervoer. Bekijk meer informatie over het busvervoer.
De Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, naast het centraal station, op loopafstand van het historische stadscentrum. Jaarbeurs Utrecht is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht en op het eigen terrein. Bekijk meer informatie over het parkeren en navigeren.

Gratis aanmelden

Een bezoek aan Studiekeuzebeurs Midden is gratis. Om de beurs te bezoeken heeft iedereen een persoonlijk e-ticket nodig, zowel leerlingen als decanen, mentoren en ouders die de beurs willen bezoeken. Na registratie ontvang je het e-ticket binnen een paar minuten in je mailbox. 

Kies je er voor om de beurs individueel (zonder leerlingen) te bezoeken vraag hieronder je ticket aan. Bezoek je de beurs klassikaal (met leerlingen), registreer dan klassikaal. 

Klassikaal aanmelden Individueel ticket aanvragen