Praktische info

Op vrijdag 22 & zaterdag 23 november 2019 vindt Studiekeuzebeurs Midden, hét studiekeuze evenement van Midden-Nederland, plaats in de Jaarbeurs Utrecht. In korte tijd worden uw leerlingen volledig op de hoogte gebracht over de uitgebreide studiemogelijkheden op mbo en hbo niveau. Op deze beurs zullen geen universiteiten aanwezig zijn. Graag willen wij u uitnodigen om met uw leerlingen een bezoek te brengen aan de beurs.

Openingstijden

Vrijdag 22 november 2019 geopend van 10:00 tot 16:00 uur
Zaterdag 23 november 2019 geopend van 10:00 tot 16:00 uur

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Bereikbaarheid

U kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken, met de trein of met het door ons gefaciliteerde busvervoer. Klik hier voor meer informatie over het busvervoer.
De Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, naast het centraal station, op loopafstand van het historische stadscentrum. Jaarbeurs Utrecht is dus goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht en op het eigen terrein.

Komt u liever met de trein?

Dit jaar hebben wij wederom een actie samen met NS voor onze beursbezoekers. U ontvangt maar liefst 20% korting op een retour van en naar de beurs, geldig vanaf elk station binnen Nederland. Treinkaartjes bestelt u eenvoudig online via de spoordeelwinkel vanaf begin september.

Koop uw treinkaartje vanaf medio september met korting

Gratis aanmelden

Een bezoek aan Studiekeuzebeurs Midden is voor iedereen gratis na registratie. Zowel u als uw leerlingen dienen zich te registeren. Daarna ontvangt u direct een toegangsbewijs per mail.
Kiest u er voor om de beurs individueel zonder leerlingen te bezoeken vraag dan vanaf 1 mei uw e-ticket aan.
Bezoekt u de beurs klassikaal met leerlingen, registreer dan klassikaal (dit is mogelijk vanaf 1 mei).