Warande leren en werken

https://www.werkenbijwarande.nl

Standnr: 73

MBO, HBO, Leerwerkbedrijf

Warande leren en werken

Warande is een zorgorganisatie, die ouderen in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug zorg-, woon-, welzijn- en servicearrangementen biedt. Warande heeft veel voorzieningen in huis: van adviesspreekuur en zorg aan huis tot revalidatie en intensieve verpleging, eventueel gebaseerd op de antroposofie. Warande heeft zeven vestigingen voor wonen en (antroposofische) zorg. Daarnaast zijn er nevenvestigingen voor revalidatie, dagsociëteiten, kinderopvang en een hospice.

Wij zijn een zorgorganisatie met zorg en aandacht voor onze cliënten en medewerkers. Dit betekent dat wij goede arbeidsvoorwaarden voor je hebben. Daarnaast bieden wij je diverse aanvullende regelingen zoals kinderopvang, een fietsenplan, sporten met fiscaal voordeel in je eigen buurt en fiscaal voordeel op de contributie van de beroepsvereniging en het lidmaatschap van een vakbond.

Als je wilt werken en leren tegelijkertijd, dan kun je een opleiding volgen op basis van de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). De theorie krijg je dan op het MBO Utrecht/Gooise Zorgacademie in Hilversum. De praktijk leer je bij ons op de werkvloer. Deze leer- en werktrajecten kun je op verschillende niveaus volgen.

Wij bieden de volgende opleidingen volgens werken en leren aan:

  • Verzorgende IG niveau 3
  • Verpleegkundige niveau 4

Je volgt de opleiding onder gunstige opleidingsvoorwaarden:

  • Elk opleidingstraject is afgestemd op de praktijk én op jouw persoonlijke sterkten en mogelijkheden
  • Wij betalen de opleiding en de boeken. Een laptop is jouw investering.
  • Baangarantie na het behalen van je diploma
  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst met salaris conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg voor de duur van de opleiding
  • Je hebt direct recht op onze vele faciliteiten, zoals het kinderdagverblijf In de Rups.