Volg de opleiding voor Interieurvakman m/v

https://interieur-vakman.nl

Standnr: 65

MBO, Branche en sectorpromotie

Volg de opleiding voor Interieurvakman m/v

Ben jij een echte doener? Werk je graag met je handen en zit je niet graag stil? Dan is de opleiding interieurvakman m/v echt iets voor jou! Bij deze BBL-opleiding kun je kiezen uit verschillende richtingen, zoals woningstoffeerder, projectstoffeerder, meubelstoffeerder, parketteur of keukenmonteur. 
Je gaat meteen aan de slag bij een bedrijf, je werkt vier dagen en gaat één dag na school. Na je opleiding ben je 100% zeker van een baan!

Tijdens de opleiding leer je een uniek vak met specialistische technieken en ga je aan de slag met allerlei gereedschappen en machines. En elke dag kom je weer bij andere klanten over de vloer. Dat maakt de opleiding ook zo leuk en gevarieerd. 

In de woonbranche is veel vraag naar echte vakmensen, dus is er voor jou nu, en in de toekomst, volop werk. En welke richting je ook kiest, het gaat om een prachtig ambacht waar je echt trots op mag zijn. Want met wat jij maakt, druk je een belangrijk stempel op iemands thuis. Je maakt klanten blij, en beter gevoel is er niet!

Meer weten? Kijk dan op de website.