Team Academy - BBA in Entrepreneurship

http://teamacademy.nl/

Standnr: 77

HBO, Internationaal

Team Academy - BBA in Entrepreneurship

ALTIJD AL ONDERNEMER WILLEN WORDEN?

Een HBO-opleiding die klaar is voor jouw toekomst!

Hoe zou je het vinden om je eigen bedrijf te starten en ondertussen je HBO-opleiding te volgen in Ondernemerschap? Leren van en in de praktijk, samenwerken in kleine teams, ondersteund door praktisch toepasbare theorie om van jouw bedrijf een succes te maken.

Dit is namelijk precies hoe we werken bij Team Academy en wat we jou bieden. Werken in je eigen bedrijf, je eigen geld verdienen, met echte klanten. Je leert door te doen, ondersteund door theorie en ervaren vakmensen.

Schrijf je in voor onze Open Doors!
 

Waarom?
Op Team Academy geloven we dat ondernemerschap een mindset en een vak is dat je kunt leren, maar niet alleen in een klaslokaal..

Hoe?
Door het starten van je eigen bedrijf en je te ondersteunen door middel van field experts, business- en team coaches. Je leert in de opleiding veel over persoonlijke ontwikkeling en leiderschapskwaliteiten, naast de theoretische kennis en vaardigheden om je eigen bedrijf te starten.

Oftewel; leren door te doen!

Wat?
Op Team Academy hebben we een unieke bachelor (HBO opleiding) ondernemerschap ontwikkelt, waar praktijk en theorie samen komen. In 4 jaar word je klaar gemaakt voor niet alleen je diploma maar ontwikkel je ook je eigen bedrijf.

Bekijk ons filmpje!