Notenboom: meer dan onderwijs

https://www.notenboom.nl/

Standnr: 28

MBO, HBO

Notenboom: meer dan onderwijs

Notenboom is méér dan onderwijs

Dat is onze visie. En iets wat we als onderwijsinstelling ook waar kunnen maken. Bij Notenboom gaan we een flinke stap verder dan alleen goed onderwijs.

Al 65 jaar is Notenboom dé vertrouwde naam voor kleinschalig, particulier onderwijs voor hbo bachelor, kort hbo, mbo 4 en voortgezet onderwijs. In de afgelopen decennia groeiden we uit tot de beste speler in de onderwijssector, met vier prachtige vestigingen op vier inspirerende locaties: Eindhoven, Hilversum, Maastricht én Rotterdam!

De pijlers van Notenboom

Focus op ondernemerschap
Vanaf dag één krijg je als student volop de mogelijkheid om je kansen te herkennen en te benutten, proactief te werk te gaan en hoge doelen aan jezelf te stellen. Wij stimuleren ondernemerschap; dit hebben we in al onze opleidingen geïntegreerd.

Jouw eigen coach
Naast de kleine klassen en de persoonlijke begeleiding bieden we jou naast je mentor ook een eigen coach. We begeleiden je niet alleen bij het behalen van je diploma, nog belangrijker is te weten wie je bent, wat je talenten zijn en wat jij meebrengt in je eigen onderneming, familiebedrijf of in een organisatie.

Bij Notenboom kan het wel!
Beoefen jij een topsport, ben je al aan het ondernemen of zoek je een mogelijkheid om je passie met school te combineren? Dat kan bij Notenboom! Jouw opleiding moet zich bij voorkeur aanpassen aan jou en niet andersom.
 

Onze (versnelde) opleidingsmogelijkheden

Hbo bachelor (in 3 jaar)

Kort hbo (in 2 jaar)

Mbo 4 (in 2 jaar)

Gezakt en toch alvast studeren?

Bij Notenboom kun je enkele vakken van het voortgezet onderwijs afronden en alvast starten met een mbo of hbo opleiding!

Maatwerkstudies

  • Topsport en studeren
  • Ondernemen en studeren

Je bent van harte welkom! www.notenboom.nl.

 

Barbara Suijkerbuijk
Algemeen directeur

Barbara Suijkerbuijk - algemeen directeur