Nederlandse Academie voor Beeldcreatie

https://navb.nl/

Standnr: 86

MBO, HBO

Nederlandse Academie voor Beeldcreatie

De Nederlandse Academie voor Beeldcreatie is een opleidingsinstituut met twee faculteiten: Nederlandse Fotovakschool en Dutch Filmers Academy.

Beeld fascineert. Beeld spreekt. Bewegend of stilstaand beeld. Wij leiden je op als fotograaf of filmmaker en leren je alle aspecten die daarbij komen kijken: de techniek, organisatie en conceptuele vertaling. Misschien is het belangrijkste van onze opleiding wel dat we een veilige omgeving bieden waar je je creativiteit kan tonen. Kleine klassen, vaste gezichten en een minimum aan uitval. Zo kun jij jouw talent verder ontwikkelen en straks ten volste benutten.

Nederlandse Fotovakschool
De Nederlandse Fotovakschool geeft studenten de ruimte om talent en creativiteit te ontwikkelen én maakt hen bewust van hetgeen nodig is om ondernemend, marktgericht en succesvol te zijn. Veel van onze studenten hebben hun opleiding gekozen met hun hart. Wij zien dat mensen met de vurige wens om zich te specialiseren in fotografie of met talent voor het vak, ver kunnen komen. Bij de Nederlandse Fotovakschool kunnen zij hun talent ontwikkelen en volgroeien als fotograaf. 

Dutch Filmers Academy
De Dutch Filmers Academy is de eerste faculteit in Nederland met erkende opleidingen die breed opleidt tot audiovisueel generalist, ofwel allround filmmaker. Studenten van de Dutch Filmers Academy doen met alle facetten van film ervaring op: scriptwriting, regie, productie, montage, audio en meer. Bovendien praktiseren ze alle soorten films: van bedrijfsfilms, animaties, reclamefilms, televisiefilms, muziekvideo’s tot trailers. Zij verlaten de opleiding met zeer breed toepasbare technische kennis en conceptuele vaardigheden. Een groot potentieel voor het bedrijfsleven dat springt om deze veelzijdige allround filmmakers.