Mediacollege Amsterdam

Mediacollege Amsterdam

Mediacollege Amsterdam (Ma)
Mediacollege Amsterdam is een vakschool voor de media. Worden wat je bent, daar draait het om bij Ma. Van Game artist tot Filmacteur en van Podium-en evenemententechnicus tot Signspecialist: wie kiest voor Ma komt op een praktijkgerichte opleiding en wordt opgeleid tot een professional in de media. Iemand die niet alleen goed is in zijn eigen vak maar ook kan samenwerken met mensen uit andere vakgebieden. Er is keuze uit 14 verschillende mbo-opleidingen. Zie www.ma-web.nl voor meer informatie.

Open dagen 2021/2022
Ben je geïnteresseerd in een opleiding bij Ma? Bezoek dan onze Open Dagen. Dit is dé manier om kennis te maken met de school, studenten en medewerkers. Kom langs, proef de sfeer, ontmoet studenten en bekijk hun werk in de lokalen en studio’s. Alle opleidingen van Ma presenteren zich tijdens de Open Dagen met voorlichtingspresentaties, demo’s en/of workshops.

Meld je aan!
Woensdag 17 november 2021 en woensdag 26 janauri 2022, van 15.00-21.00 uur. Meld je hier aan en ontvang je toegangsticket die je aan de deur kunt laten zien.