Uitgebreide marketingcampagne

Wij zetten voor Studiekeuzebeurs Midden een uitgebreide marketingcampagne in met een breed aanbod aan marketingcommunicatietools, waarmee we de verschillende doelgroepen effectief bereiken. Bekijk ook de marketingcampagne van Studiekeuzebeurs Midden 2017!

Geoptimaliseerde website

Geoptimaliseerde websites

Aansprekende en geoptimaliseerde website met interessante online exposuremogelijkheden voor exposanten. Bekijk bijvoorbeeld eens de Full Banner hierboven of de banners op de homepage.

Beursspecial

Uitgebreide beursspecial

Studiekeuzebeurs Midden wordt bij het grote publiek aangekondigd met een beursspecial, ingestoken in de grootste dagbladen van de regio, namelijk AD/Utrechts Nieuwsblad en AD/Amersfoortse Courant. Met daarin leuke stukken over de beurs en het onderwijs.

Offline & Online communicatie

Offline & Online communicatie

Daarnaast is er een ondersteunende offline- en online- communicatiecampagne rondom Studiekeuzebeurs Midden en de beursspecial in AD en op de websites van de dagbladen.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Inzet van nieuwsbrieven aan geselecteerde en gesegmenteerde database van leerlingen/studenten, ouders én decanen. Bekijk hier een aantal voorbeelden: leerlingen, ouders en decanen.

Decanenbenadering

Decanenbenadering

Gerichte decanenbenadering via eigen database, specifieke mailingcampagnes en aanwezigheid bij decanenbijeenkomsten ter kennisgeving/promotie van ons beursportfolio.

Social Media

Social Media

Uitgebreide social media-campagnes op onder meer FacebookTwitter & Instagram met een groot bereik in de weken voor de beurs.

Posters & Flyers

Posters & Flyers

Opvallende posters, flyers, borden en banners op scholen/bibliotheken, de beurslocatie en bij drukke plaatsen in de verre omgeving van de betreffende beurs.

Online Campagne

Online Campagne

Per beurs een uitgebreide onlinecampagne door middel van Google AdWords, Google Display Netwerk en Remarketing (Google en Facebook) met meer dan 1 miljoen weergaven!