Laurentius College

http://www.laurentiuscollege.nl/

Standnr: S11

MBO, HBO, Algemene informatie

Laurentius College

BEZOEK ONZE STAND, BELEEF, SCAN & WIN

Bezoek tijdens de Onderwijsbeurs de stand van het Laurentius College en beleef hoe het is om een echte steward(ess), Hotelmanager of Ondernemer te zijn!

Ga op de foto als Steward(ess) in onze eigen vliegtuigcabine, laat je badge scannen en maak kans om 'Piloot voor 1 dag' te worden. 

Ga op de foto als Hotelmanager in ons chique restaurant, laat je badge scannen en maak kans op een luxe 'Hotelovernachting'. 

 

MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLEIDINGEN

Ben je op zoek naar een kleinschalige, persoonlijke & kwalitatieve MBO 4 of HBO opleiding?  ​Kies voor het Laurentius College!

Je staat op het punt om een opleiding te kiezen, maar eigenlijk kies je voor persoonlijke ontwikkeling in een bepaalde richting. Je bent er niet met alleen een diploma op zak. Wij vinden dat je pas “ready for the world” bent na een veelzijdige, persoonlijke ontwikkeling. En daar is ons onderwijs dan ook helemaal op ingericht.

Je studeert bij ons aan een privéschool, samen met uiterst gemotiveerde klasgenoten. Bij vrijwel alle vakken voel je de verbinding met de praktijk, maar je merkt ook dat we samen met jou aan je houding en gedrag werken. Daardoor ben jíj straks herkenbaar als professional van het Laurentius College. Wat jouw job ook precies wordt, waar ook ter wereld… jij gaat je onderscheiden! Misschien vind je dat een aantrekkelijk idee, maar vraag je je af of het haalbaar is. Wij zeggen: als je het echt wilt, gaat het je lukken. Je zult zien wat een mooie groei je gaat doormaken. Wij beschikken zowel op Schiphol als in Haarlem over praktijkruimtes. Op Schiphol hebben wij een vliegtuigcabine en in Haarlem een restaurant.

Welke opleiding past er bij jou?

​1. Allround Luchtvaart & Hospitality MBO 4


​Droom jij ervan om steward of stewardess te worden?
En ben je een echte doorzetter zonder 9 tot 5 mentaliteit?

​Met de opleiding Allround Luchtvaart & Hospitality word je opgeleid om direct aan de slag te gaan in de Luchtvaart of Hospitality branche. Alle vakken die van toepassing zijn op luchtvaart- en hospitalitygebied komen aan bod. Cabinetraining, Grondstewardess, Spaans, maar ook het opdekken van een tafel, Etiquette en een volledige wijncursus behoren tot deze exclusieve opleiding. Dit alles binnen twee jaar!
Meer informatie over deze opleiding vind je hier.

2. Hotelmanagement MBO 4

Zie jij jezelf in een managementpositie in de Hotellerie of Eventbranche?​

Met de opleiding Hotelmanagement word jij in korte tijd klaargestoomd om direct aan de slag te gaan of door te stromen naar het HBO. Ben jij degene die alles tot in de puntjes organiseert, de leiding neemt en denkt als een echte ondernemer? Dan is deze opleiding perfect voor jou.
Meer informatie over deze opleiding vind je hier.

3. International Business Management MBO 4

Wil jij aan de slag bij een internationaal bedrijf?
Of ben je eigenwijs en wil je zelf een multinational starten?


Met de opleiding International Business Management word jij in korte tijd klaargestoomd om direct aan de slag te gaan of door te stromen naar het HBO. Ben jij goed in plannen en coördineren en zit je boordevol innovatieve ideeën? Dan is deze opleiding perfect voor jou.
​Meer informatie over deze opleiding vind je hier.

4. International Business, Hospitality & Events HBO

Zie jij jezelf als topmanager in een internationaal 5-sterren hotel? Of droom je van je eigen hotel, restaurant of strandtent?

Zie jij jezelf een team aansturen in binnen- of buitenland? Ben je iemand die alles graag tot in de puntjes organiseert, de leiding neemt en denkt als een echte ondernemer? Dan is de hbo-opleiding International Business, Hospitality & Events echt iets voor jou!
Meer informatie over deze opleiding vind je hier.

5. International Business & Entrepreneurship HBO

Droom je van een internationale carrière? Ben je ambitieus en heb je wilde ideeën over het starten van een eigen bedrijf?

Je neemt als vanzelfsprekend de leiding in de gesprekken en hebt graag de touwtjes in handen. Na de opleiding International Business & Entrepreneurship ben jij klaar voor een succesvolle start van jouw carrière en ligt de wereld aan je voeten.
Meer informatie over deze opleiding vind je hier

Onze studenten beoordelen het Laurentius college met een 9,5!