INHOLLAND Leisure & Events Management (BA), Facility Management (BA) en Facilitair Eventmanagement (AD)

INHOLLAND Leisure & Events Management (BA), Facility Management (BA) en Facilitair Eventmanagement (AD)

Inholland staat met de volgende drie HBO-opleidingen voor je klaar - kom langs en praat met onze studenten!

Facility Management (Bachelor)

Werk jij graag in een dynamische omgeving waarin elke dag anders is? Vind je het fijn dat  anderen zich welkom voelen? En houd je ervan om ondernemend en resultaatgericht  bezig te zijn? Dan is de opleiding Facility Management echt iets voor jou! Als bedrijfskundig opgeleide facility manager ben je, met oog voor duurzaamheid, in staat ontwikkelingen te  vertalen naar praktische oplossingen. Daarmee zorg je voor een prettige, veilige en gastvrije  werk-, leer- en leefomgeving voor de werkende mens. Bezoek onze website hier!

Facilitair Eventmanagement (Associate Degree)

Spreekt de wereld van evenementen je aan? Wil je graag leren hoe je evenementen organiseert en dan vooral de productiekant hiervan? Lijkt het je een uitdaging om een evenementenlocatie draaiende te houden? Maak van elk evenement een organisatorisch succes en word event producer of -coördinator! Na deze tweejarige Associate degree weet je hoe je evenementen organiseert, coördineert, begroot en ontwikkelt, en kun je een schone, veilige gastvrije en uitnodigende omgeving garanderen voor zowel bezoekers, klanten als medewerkers. Bezoek onze website hier!

Leisure & Events Management (Bachelor)

Wil jij de vrije tijd van anderen bedenken en organiseren? Hou je van concepten bedenken en produceren? Dan is deze studie iets voor jou. In ons dagelijks leven zijn vrijetijdsbelevenissen heel belangrijk: mensen willen ontspannen, elkaar ontmoeten en leren van wat ze meemaken. Bovendien is dit een belangrijke economische branche: we geven er jaarlijks ongeveer 50 miljard euro aan uit. Word jij enthousiast van het organiseren van andersmans vrije tijd? Ben je een nieuwsgierig, creatief organisatietalent? Volg dan deze opleiding en organiseer leisure experiences die écht iets betekenen voor je doelgroep. En waar leer je dit beter dan in het leisure lab van Nederland: Amsterdam! Bezoek onze website hier!