H&M

http://career.hm.com/content/hmcareer/nl_nl.html

Standnr: 14

MBO, Leerwerkbedrijf

H&M

Bij ons maak jij het verschil door je optimale klantfocus en passie voor fashion en design. Je wordt aangemoedigd en gesteund om jezelf te ontwikkelen. Jouw individuele bijdrage maakt het verschil. We zijn een eerlijke werkgever met heel veel unieke brands over de hele wereld. We bieden talloze mogelijkheden om je eigen carrière uit te stippelen. Word jij onze nieuwe collega, net zoals alle ruim 170.000 fantastische collega’s die weten dat H&M de leukste plek is om te werken.

Grow with us

We hebben jouw drive en ambitie nodig om ons bedrijf in beweging te zetten. We dagen je uit door je vanaf het begin al veel verantwoordelijkheid te geven. Als je eigen initiatief toont om nieuwe mogelijkheden te ontdekken binnen de H&M Group dan zijn je carrièremogelijkheden eindeloos. We moedigen je aan je te ontwikkelen binnen je rol of door te groeien naar verschillende delen van onze organisatie of brands binnen de H&M Group. Als jij je zelf ontwikkelt, ontwikkelt het bedrijf zich ook.

Be yourself

We nodigen je uit om jezelf te zijn en je collega’s te respecteren om wie ze zijn. Onze diversiteit maakt ons sterk en zorgt voor een prettige werkomgeving waar individualiteit gewaardeerd wordt. Wanneer een goede mix van mensen met elkaar werkt en hun kennis, vaardigheden en ideeën deelt, dan zijn we in staat om klanten over de hele wereld te inspireren en aan te trekken.

Enjoy our culture

Bij ons kun je veel plezier hebben en tegelijk goede resultaten behalen samen met fantastische collega’s. Onze waarden verbinden ons en helpen ons in ons dagelijkse werk om zaken te kunnen doen met de wereld om ons heen. De waarden zijn onderdeel van wie we zijn, waar we voor staan en hoe we handelen. De waarden helpen ons om een open dynamische en ‘down to earth’ cultuur te creëren waar alles mogelijk is.

Be proud

Als je bij ons werkt dan ben je onderdeel van een leidend bedrijf dat investeert in een duurzame toekomst van fashion en design. Duurzaamheid en verantwoordelijke innovaties zijn een essentieel onderdeel van de H&M Group. Ons doel is om fashion duurzaam en duurzaamheid fahionable te maken voor iedereen. We zijn vastbesloten om circulaire fashion te produceren door goed te zorgen voor onze mensen, onze producten, onze klanten en onze planet.

Lead the way

We zijn altijd op zoek naar fantastische leiders die positieve energie meebrengen naar de werkplek om goede resultaten te behalen samen met hun teams. Neem de uitdaging aan om met plezier leiding te geven. Wij zorgen voor duidelijke verwachtingen en support om jezelf te kunnen ontwikkelen. Leiderschap bij de H&M Group gaat over inspireren, delegeren, feedback geven en motiveren. Onze leiders geven het voorbeeld, worden altijd gedreven door onze waarden en hebben ambitie om onze collega’s en het bedrijf te laten groeien.