Feadship

https://www.werkenbijfeadship.nl

Standnr: 28

MBO, HBO, WO, Leerwerkbedrijf

Feadship

 

Feadship
Feadship is wereldwijd de belangrijkste ontwerper en bouwer van superjachten. Elke jacht is uniek en wordt naar de specifieke wensen van de eigenaar ontworpen én gebouwd.

Feadship en studiekeuze
Jij staat nu op het moment om een studiekeuze te maken. Ben jij geïnteresseerd in (maritieme) techniek en jachtbouw? Opleidingen als Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, maar ook het Hout- en Meubileringscollege (HMC) en Jachtschilderen, sluiten perfect aan voor een loopbaan bij Feadship. Meer weten? Bezoek dan onze stand!

Feadship en stage 
Tijdens je studie zijn er diverse mogelijkheden om stage te lopen bij Feadship. Denk aan een meewerkstage of een afstudeeropdracht. Dat kan op verschillende afdelingen, bijvoorbeeld: Engineering, Werkvoorbereiding en Productie.

Feadship en carrière 
Na je studie kun je bij Feadship aan de slag en kun je verder ontwikkelen bij alle Feadship bedrijven. Er zijn volop ontwikkelingsmogelijkheden in jouw loopbaan bij Feadship. Je kunt bij ons een traineeship volgen of bekijk één van de openstaande vacatures op www.werkenbijfeadship.nl

Feadship - Leren en werken na je vmbo
Na je vmbo kun je bij ons starten als bbl-leerling. Als bbl-leerling werk en leer je in totaal vijf dagen per week: vier dagen werk je op de werf en één dag in de week volg je de theorieopleiding in ons bedrijfsopleidingscentrum (boc) op de werf. Daarnaast ontvang je ook nog eens salaris. De bedrijven en de boc’s zijn gevestigd op diverse locaties in Nederland. Wij bieden je een mooie kans om je te ontwikkelen tot vakman bij de mooiste werven van de wereld!

Overzicht opleidingen in ons Bedrijfsopleidingscentrum
- MBO Constructiewerker (niveau 3)
- MBO Allround pijpenbewerker (niveau 3)
- MBO Scheepsbouwer (niveau 3)
- MBO Scheeps- en jachtbouw (niveau 4) 
- MBO Vakkracht Industrieel Lakverwerker (niveau 3)
- MBO Allround meubelmaker / (scheeps)interieurbouwer (niveau 3)
- MBO allround constructiewerker niveau 3 (werktuigbouw, exterieur, constructie)
- MBO allround pijpenbewerker niveau 3 (pijpfitter)
- MBO Scheeps-/ (jacht) interieurbouwer niveau 3 of niveau 4 (locatie-afhankelijk)