Essenzo Business School

https://www.essenzo.nu

Standnr: 142

MBO, HBO

Essenzo Business School

Altijd al werken en studeren willen combineren? Dan ben je bij Essenzo op het juiste adres!

Essenzo Business School is een kleine particuliere school die werkt vanuit een christelijke identiteit. Onze kernwoorden zijn: Kleinschalig, betrokken en praktijkgericht. Alle opleidingen die wij aanbieden zijn gericht op 4 dagen werken en 1 dag studeren. Dit is het beste van twee werelden. Veel kennis opdoen en direct in de praktijk brengen. Bij Essenzo hebben wij daarnaast bijzonder veel aandacht voor het ontwikkelen van competenties. Wat kun je anders met je kennis. Hoe wij jou daarbij helpen?

  • Kleine klassen
  • Persoonlijke aandacht van een competentiecoach 
  • Docenten komen allemaal uit het bedrijfsleven

Als jij ontwikkelt in kennis en kunde, groeit het bedrijf waar jij werkt met je mee. Je kunt zelf kiezen waar je wilt gaan werken. De bedrijven waar wij mee samenwerken zien de meerwaarde van jou en zijn graag bereid te investeren. 

 

Hbo Commercieel Management:

Wil jij altijd al Salesmanager worden? Dan ben je op deze opleiding op het juiste adres! In deze driejarige opleiding leren wij jou wat daar allemaal voor nodig is. Naast kennis die je opdoet is het vooral van belang dat je jezelf ook persoonlijk ontwikkelt. Hier is heel veel ruimte voor tijdens je studie en werk. In het eerste jaar ben je op ontdekkingsreis in je studie en werk. Je leert bijvoorbeeld hoe je een serieus verkoopgesprek voert. In het laatste jaar denk je met het bedrijf na over strategische keuzes die gemaakt moeten worden. Natuurlijk werk jij dan ook mee om dit plan ten uitvoer te brengen. Onze studenten kunnen dit natuurlijk prima vertellen: Klik hier voor hun verhaal. 

Kun je niet wachten om een dagje mee te lopen bij Essenzo? Klik dan hier.

 

Mbo Junior Account Management

Tijdens deze tweejarige opleiding ga jij het onderscheid maken tussen en goede en een TOP- verkoper! Je krijgt alle tools tijdens je werk en studie mee om je hiertoe te ontwikkelen. Op de studiedag krijg je handige tools mee die je de volgende dag direct kunt gebruiken. Je leert, naast goede verkoopgesprekken te voeren, ook hoe je een marktonderzoek doet en hoe je voor je belangrijke klanten een meerjarenplan opstelt. 

Wil jij ook de beste zijn? Kom dan een dagje met ons meelopen. Kik hier en regel het direct. 

 

Mbo E-Commerce Manager

Tijdens deze tweejarige opleiding wordt jij opgeleid tot een echte online verkoper. Jij bent namelijk diegene die weet hoe het werkt om klanten online binnen te halen en te zorgen dat ze de juiste producten kopen. Natuurlijk leer je veel meer want weet jij nu wat termen betekenen als:

  • SEO en SEA
  • Inbound marketing
  • Customer Journey

Onze docenten wel. Die zijn namelijk in hun eigen bedrijf dagelijks bezig met deze zaken. En zijn willen dit graag delen met jou! 

Kom het een keer proberen en plan een dag proefstuderen in!