Christelijke Hogeschool Ede

Christelijke Hogeschool Ede

Kies jij voor een opleiding aan de beste hogeschool van Nederland? Wanneer je ervoor kiest om op de Christelijke Hogeschool Ede te gaan studeren, dagen we je uit na te denken over hoe jij van betekenis kunt zijn voor een ander. Of je nu studeert of straks werkt, als journalist, verpleegkundige, bedrijfsadviseur of... 'Wie wil ik zijn voor de wereld van morgen?' is een vraag of thema waar jij je tijdens je studie mee bezig houdt. 

Zet je de hogescholen in een rijtje van groot naar klein, dan vind je de CHE precies in het midden. We noemen onszelf een middelgrote hogeschool. Groot genoeg om je alle voorzieningen te bieden die je nodig hebt. Tegelijk klein genoeg om jou niet uit het oog te verliezen. CHE-studenten zijn het meest te spreken over de persoonlijke sfeer die er op de CHE heerst. We geloven dat die persoonlijke aandacht onmisbaar is voor een geslaagde studietijd.

De CHE is een hogeschool die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van het onderwijs. Dat merk je als student. De CHE mag zich al 15x de beste (middelgrote) hogeschool van Nederland noemen. Ieder jaar zetten studenten en onafhankelijke experts de CHE in de Keuzegids op nummer 1. Daar zijn we trots op. We doen ons best om jou ieder jaar het beste te geven. Van inspirerende docenten en goede coaching tot voldoende stopcontacten voor je laptop en telefoon!