Business School Harderwijk

Een exclusieve innovatieve, exclusieve opleiding van 7 maanden gericht op het verbeteren en versterken van karakter en vaardigheden nodig om succesvol te kunnen presteren in het bedrijfsleven en maatschappij. Middels zeer ervaren en gerenommeerde specialisten, een unieke inhoud en een innovatieve manier van opleiden streven wij ernaar om de studenten  bagage mee te geven om sterker, wijzer en gelukkiger in het leven te staan.

De opleiding is gebaseerd op 4 pijlers

De eerste pijler gaat over persoonlijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord.

Keuzes maken mbt vervolgopleiding of arbeidsmarkt en zelfbewust, stabiel en veerkrachtig in het leven staan.

De tweede pijler zoomt in op specifieke kennis en vaardigheden die je nodig hebt in het bedrijfsleven. Wij benaderen deze vaardigheden op een andere manier dan te doen gebruikelijk is binnen de wereld van de business schools. Niet wat je weet maar zeker ook wie je bent en hoe je bent kan het verschil maken tussen succes en falen. Door ons grote zakelijke netwerk brengen we je in contact met interessante sprekers en organiseren we masterclasses die meerdere dagen duren.

De derde pijler is onderwijs in cruciale algemene levenskennis die je nodig hebt om de wereld om je heen beter te begrijpen.

De verkregen inzichten zullen in je verdere leven bruikbaar zijn en zullen ervoor zorgen dat je jezelf onderscheidt ten opzichte van je omgeving.

De vierde pijler loopt als een soort rode draad door de opleiding heen

Een gezonde geest in een gezond lichaam is een belangrijk uitgangspunt voor ons.

Sport, beweging en gezonde voeding vinden wij belangrijk, iedereen op zijn of haar eigen niveau. Iedere module zal bovendien worden afgesloten met een expeditionair event met als hoogtepunt een expeditie aan het eind van het jaar.

Samenvattend

Wat: BSH is een full time exclusieve, innovatieve opleiding en faciliteert voeding en onderkomen voor vier dagen in de week op onze campus.

Voor wie: Afgeronde HAVO/VWO opleiding (stroming 1) of een afgeronde HBO opleiding (stroming 2)

Waar: Centuurbaan 2 3847 LG Harderwijk Gebouw 140

Waarom: BSH bereidt voor op een gerichte keuze op vervolgopleiding of arbeidsmarkt waarbij de deelnemer zich positief zal onderscheiden van de rest van zijn peer omgeving. Stronger, Wiser, Happier

Wanneer: Experience dagen vanaf januari 2018: zie website, opleiding okt 2018 tm mei 2019

Hoe: Intensief programma, intern en outdoor, kennis en vaardigheden, actief, sportief, gezond, onderscheidend, onvergetelijk.