Hoe bezoek je de beurs?

De beurs vindt plaats in de Jaarbeurs. Er zijn verschillende manieren om hier te komen. Je kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken, met het door ons gefaciliteerde busvervoer of met de trein. Station Utrecht Centraal bevindt zich binnen 5 minuten loopafstand van de Jaarbeurs.

Klassikaal bezoek

Je kunt de beurs eenvoudig met leerlingen bezoeken door je klas vooraf aan te melden.
Na registratie ontvang je direct een mail met daarin een decaancode. Met deze code kunnen je leerlingen en de mentoren/docenten die ook mee gaan een persoonlijk e-ticket aanvragen. Zonder geprint e-ticket is er helaas geen toegang tot de beurs.

Veilig beursbezoek

Het tonen van een coronatoegangsbewijs (3g) bij de entree van de beurs verplicht. Het dragen van mondkapjes is (hierdoor) niet nodig, maar mag natuurlijk wel.

Informatie aanvraGEN

Busvervoer

GEORGANISEERD BUSVERVOER

Voor een klassikaal bezoek aan de beurs op vrijdag 26 november bieden wij georganiseerd busvervoer aan. Wij rekenen een kleine bijdrage per persoon voor een retourrit. Er geldt een minimum aantal van 30 personen.

Kosten per afstand van de ophaallocatie tot en met de Jaarbeurs:

  • tot en met 50 km | €5,00 per persoon
  • 51 tot en met 70 km | €6,50 per persoon
  • meer dan 71 km | prijs op aanvraag
     

Wij gaan uit van een beursbezoek van minimaal 1,5 en maximaal 2 uur inclusief het in- en uitstappen bij de bus. Klassikaal registreren inclusief busvervoer is mogelijk tot en met vrijdag 29 oktober aanstaande.

Vraagteken

WAAROM KLASSIKAAL REGISTREREN?

Na registratie ontvang je via mail een login voor de “Management Decanen” portal. In deze portal kan je zien en bijhouden welke leerlingen al een e-ticket hebben aangevraagd. Op deze plek kun je ook alle e-tickets van de aangemelde leerlingen en mentoren in één keer printen (mits zij zich via de decaancode hebben geregistreerd). Na de beurs is inzichtelijk of de leerlingen de beurs hebben bezocht en bij welke opleidingen zij informatie hebben aangevraagd met hun persoonlijke e-ticket.

Klassikaal registreren is niet alleen handig voor jou maar ook voor je leerlingen. Het ticket is voorzien van een barcode. Wanneer leerlingen op de beurs meer informatie van een opleiding of onderwijsinstelling willen ontvangen zoals een uitnodiging voor een open dag, kunnen zij het ticket laten scannen en wordt deze informatie digitaal naar hen verstuurd. Naast bovenstaande voordelen voorkomt het lange rijen bij de ingang, wel zo fijn voor jou en je leerlingen.

Klassikaal

BEZOEK JE NIET KLASSIKAAL?

Bezoek je de beurs niet klassikaal maar wil je leerlingen en hun ouders wel op de beurs attenderen? Bestel hier posters en flyers van de beurs die je kunt ophangen binnen de school en kunt uitdelen bijvoorbeeld tijdens ouderavonden. Bestel hier posters en flyers van de beurs die je kunt ophangen binnen de school en uitdelen bijvoorbeeld tijdens ouderavonden. Of informeer hen via het digitale materiaal.

Informatie aanvraag decaan/mentor
Richard Susijn
Richard Susijn
Anna van Rijn College

"Mijn leukste ervaringen op Studiekeuzebeurs Midden waren de zeer prettige gesprekken bij een aantal standhouders! En de leuke sfeer met mijn leerlingen"