Hoe bezoek je de beurs?

Studiekeuzebeurs Midden vindt plaats in de Jaarbeurs. Er zijn verschillende manieren om hier te komen. Je kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken, we faciliteren busvervoer (tegen een vergoeding) en uiteraard kun je gebruik maken van het openbaar vervoer. Station Utrecht Centraal bevindt zich binnen 5 minuten loopafstand van de Jaarbeurs. Wat betreft het bezoek zijn er twee manieren: bezoek met ouders/begeleiders en klassikaal bezoek (klassikaal aanmelden is niet meer mogelijk voor de aankomende editie).

Bezoek met ouders/begeleiders

De meest gebruikelijke en effectieve manier is dat leerlingen samen met hun ouders/begeleiders de beurs bezoeken. Leerlingen en ouders melden zich individueel aan en bezoeken de beurs op eigen gelegenheid. Merk je dat de ouderbetrokkenheid groot is, dan raden we aan dat leerlingen de beurs met ouders/begeleiders bezoeken. Nog een tip: Geef leerlingen die de beurs op vrijdag met ouders/begeleiders willen bezoeken vrij van school. Een bezoek aan Studiekeuzebeurs Midden is een waardevolle LOB-activiteit. Meer weten over de meerwaarde van een beursbezoek met ouders/begeleiders? Bekijk dan deze blog.

Klassikaal aanmelden is niet meer mogelijk voor de aankomende editie

Klassikaal aanmelden Individueel ticket aanvragen

Klassikaal busvervoer

Georganiseerd busvervoer

Beursbezoek met klassikaal busvervoer is helaas niet meer mogelijk voor 2022.

Voor een klassikaal bezoek aan de beurs op vrijdag 24 november bieden wij georganiseerd busvervoer aan. Wij rekenen een kleine bijdrage per persoon voor een retourrit. Er geldt een minimum aantal van 30 personen.

Kosten per afstand van de ophaallocatie tot en met de Jaarbeurs:

  • tot en met 50 km | €5,50 per persoon
  • 51 tot en met 70 km | €6,75 per persoon
  • 71 tot en met 100 km | €475,- voor een bus met maximaal 50 personen

Wij gaan uit van een beursbezoek van minimaal 1,5 en maximaal 2 uur inclusief het in- en uitstappen bij de bus. Klassikaal registreren inclusief busvervoer is mogelijk tot en met vrijdag 28 oktober aanstaandeAlle prijzen zijn exclusief BTW.

Waarom klassikaal registreren

Waarom klassikaal registreren?

Klassikaal aanmelden is niet meer mogelijk voor de aankomende editie.

Na registratie ontvang je via mail een login voor de “Management Decanen” portal. In deze portal kan je zien en bijhouden welke leerlingen al een e-ticket hebben aangevraagd. Op deze plek kun je ook alle e-tickets van de aangemelde leerlingen en mentoren in één keer printen (mits zij zich via de decaancode hebben geregistreerd). Na de beurs is inzichtelijk of de leerlingen de beurs hebben bezocht en bij welke opleidingen zij informatie hebben aangevraagd met hun persoonlijke e-ticket.

Klassikaal registreren is niet alleen handig voor jou maar ook voor je leerlingen. Het ticket is voorzien van een barcode. Wanneer leerlingen op de beurs meer informatie van een opleiding of onderwijsinstelling willen ontvangen zoals een uitnodiging voor een open dag, kunnen zij het ticket laten scannen en wordt deze informatie digitaal naar hen verstuurd. Naast bovenstaande voordelen voorkomt het lange rijen bij de ingang, wel zo fijn voor jou en je leerlingen.

Individueel bezoek

Bezoek je niet klassikaal?

Bezoek je de beurs niet klassikaal? Dan zouden wij het super fijn vinden als je ouders en leerlingen attendeert op Studiekeuzebeurs Midden.

Bestel hier posters en flyers van de beurs, die je kunt ophangen en uitdelen bijvoorbeeld tijdens ouderavonden. Of informeer hen via het digitale materiaal.

Leerlingen en hun ouders/begeleiders waarderen het enorm als je ze vrijaf geeft, mochten ze de beurs op vrijdag willen bezoeken.

Informatie aanvraag decaan/mentor
Richard Susijn
Richard Susijn
Anna van Rijn College

"Mijn leukste ervaringen op Studiekeuzebeurs Midden waren de zeer prettige gesprekken bij een aantal standhouders! En de leuke sfeer met mijn leerlingen"

Flyers en posters bestellen Klassikaal aanmelden

Individueel ticket aanvragen