Beste ouder,

Binnenkort staat uw zoon of dochter een belangrijk moment te wachten, het maken van een studiekeuze. Niet gemakkelijk op zo’n jonge leeftijd en des te belangrijker dat uw kind zich goed oriënteert op de verschillende mogelijkheden.

U als ouder kunt hier bij helpen door samen een bezoek te brengen aan Studiekeuzebeurs Midden.
De beurs vindt plaatst op vrijdag 23 & zaterdag 24 november in Jaarbeurs Utrecht en heeft een compleet aanbod aan mbo- & hbo-opleidingen. De beurs is overzichtelijk opgedeeld in diverse themapleinen.

Bereid het beursbezoek samen met uw kind goed voor. Voorafgaand aan de beurs via de website en tijdens de beurs kan uw kind de persoonlijke plattegrond gebruiken. Door een selectie te maken op basis van niveau, opleiding en interessegebied kunnen zij een persoonlijke plattegrond printen, waarbij direct duidelijk wordt welke deelnemers op de beurs het meest interessant zijn. Daarnaast vinden er op de beurs energieke startsessies plaats. In deze sessies word je binnen een paar minuten klaargestoomd, om goed voorbereid de beursvloer op te gaan.

Naast Studiekeuzebeurs Midden vindt tegelijkertijd in Jaarbeurs Utrecht De BuitenlandBeurs plaats. Is uw kind geïnteresseerd in een studie, stage of high school programma in het buitenland? Breng dan ook aan deze beurs een bezoek. Kijk voor meer informatie op www.buitenlandbeurs.nl. U kunt met het e-ticket Studiekeuzebeurs Midden ook de BuitenlandBeurs bezoeken.

Wij zien u graag vrijdag 23 of zaterdag 24 november in Utrecht.
Bezoek voor meer informatie en een gratis e-ticket www.studiekeuzebeurs.nl