Doorstuurtekst Ouders

Beste ouder, 

Een studie kiezen, dat kan hartstikke lastig zijn. Ook jouw zoon of dochter staat dit moment te wachten. Het is een spannende expeditie, waarbij je leert waar je goed in bent, waar je interesses liggen en welke studie het beste bij je past. 

Help je kind op weg door een bezoek te brengen aan Studiekeuzebeurs Midden op vrijdag 26 of zaterdag 27 november in de Jaarbeurs Utrecht. Neem samen deel aan Expeditie Studiekeuze.
 
Wat staat je te wachten? Een groot aanbod aan opleidingen op mbo en hbo en leerwerkbedrijven uit verschillende branches. Ook geven (oud)studenten je uitleg over verschillende interessegebieden en welke opleidingen en beroepen hierbij horen, bij de interessegebied voorlichtingen. Wordt er nog getwijfeld of kan je kind wat extra hulp gebruiken bij het maken van een keuze, op de beurs helpen studiecoaches jullie graag verder.

Ga goed voorbereid op expeditie, bekijk de animatie die je binnen 1 minuut laat zien wat er op de beurs te doen is. Maak ook de Persoonlijke Plattegrond voor een persoonlijke routekaart die de weg wijst naar de scholen die bij de interesses van je zoon of dochter passen.

Naast Studiekeuzebeurs Midden vindt tegelijkertijd in Jaarbeurs Utrecht De BuitenlandBeurs plaats. Is je kind geïnteresseerd in een studie, stage of high school programma in het buitenland? Breng dan ook aan deze beurs een bezoek. Kijk voor meer informatie op www.buitenlandbeurs.nl. Je kunt met het e-ticket Studiekeuzebeurs Midden ook de BuitenlandBeurs bezoeken.

Gaan jullie mee op verkenning, om een weloverwogen studiekeuze te kunnen maken?  
Ga voor meer informatie en een gratis e-ticket naar www.studiekeuzebeurs.nl