Beste leerling, 

Weet jij al voor welke opleiding of welk beroep je kiest? Of heb je nog geen idee? Geen zorgen, op vrijdag 23 en zaterdag 24 november kan jij hierbij op weg geholpen worden op Studiekeuzebeurs Midden in Jaarbeurs Utrecht

Op de beurs vind je een groot aanbod aan opleidingen op mbo en hbo niveau. Ontdek wat jij leuk vindt en ga met studenten van verschillende opleidingen in gesprek. Ben je benieuwd naar jouw kwaliteiten en sterke eigenschappen? Volg een “Sterke Punten Training”. Voor meer informatie over verschillende domeinen en bijbehorende opleidingen binnen het hbo kan je aanschuiven bij de Domeinvoorlichting HBO. Heb je nog wat extra hulp nodig of twijfel je tussen bepaalde opleidingen? Ga dan vooral even langs bij de studiecoaches op de beurs, zij kunnen jou hierbij op weg helpen. 

Om je goed voor te bereiden op de beurs kan je gebruik maken van de Persoonlijke Plattegrond op de website, maar ook tijdens de beurs op iPads. Door een selectie te maken op basis van niveau, opleiding en interessegebied, print je jouw persoonlijke plattegrond voor de beurs. Je ziet direct welke deelnemers voor jou het meest interessant zijn. Ook kan je de animatie bekijken. Deze animatie is de kickstart voor jouw beursbezoek en laat je binnen 1 minuut zien wat er op de beurs te doen is. 

Naast Studiekeuzebeurs Midden vindt tegelijkertijd in Jaarbeurs Utrecht De BuitenlandBeurs plaats. Ben jij geïnteresseerd in een studie, stage, vrijwilligerswerk, high school programma of taalcursus in het buitenland? Breng dan ook aan deze beurs een bezoek. Kijk voor meer informatie op www.buitenlandbeurs.nl. Je kunt met het e-ticket Studiekeuzebeurs Midden ook de BuitenlandBeurs bezoeken.

Laat je inspireren en bezoek Studiekeuzebeurs Midden. Tot dan! 
Bezoek voor meer informatie en een gratis e-ticket studiekeuzebeurs.nl