Beste leerling,

Weet jij al wat je na het examenjaar wilt gaan doen of heb je nog geen idee? 
Geen zorgen, op vrijdag 23 of zaterdag 24 november kan jij een bezoek brengen aan Studiekeuzebeurs Midden in Jaarbeurs Utrecht.

Op de beurs vind je een ruim aanbod aan mbo- en hbo-opleidingen. Ga met studenten van verschillende opleidingen in gesprek en ontdek wat jij leuk vindt. Heb jij nog wat hulp nodig bij jouw keuze, breng dan een bezoek aan de studiecoaches op de beurs. Zij kunnen je helpen door met jou op zoek te gaan naar een aantal sectoren of opleidingen die het best bij jou passen.

Om jou te helpen bij je beursbezoek kun je de persoonlijke plattegrond gebruiken voorafgaand aan de beurs via de website en tijdens de beurs. Maak hier een selectie op basis van niveau, opleiding en interessegebied en print jouw persoonlijke plattegrond voor de beurs. Je ziet direct welke deelnemers op de beurs het meest interessant voor jou zijn. Daarnaast vinden er op de beurs energieke startsessies plaats. In deze sessies word je binnen een paar minuten klaargestoomd, om goed voorbereid de beursvloer op te gaan.

Naast Studiekeuzebeurs Midden vindt tegelijkertijd in Jaarbeurs Utrecht De BuitenlandBeurs plaats. Ben jij geïnteresseerd in een studie, stage, vrijwilligerswerk, high school programma of taalcursus in het buitenland? Breng dan ook aan deze beurs een bezoek. Kijk voor meer informatie op www.buitenlandbeurs.nl. Je kunt met het e-ticket Studiekeuzebeurs Midden ook de BuitenlandBeurs bezoeken.

Laat je inspireren en bezoek Studiekeuzebeurs Midden. Tot dan! 
Bezoek voor meer informatie en een gratis e-ticket www.studiekeuzebeurs.nl.