Doorstuurtekst Leerlingen

Beste leerling, 

Ben jij klaar voor een spannende expeditie? Ontdek waar je goed in bent, waar je interesses liggen en welke studie het beste bij je past. Bezoek Studiekeuzebeurs Midden in de Jaarbeurs Utrecht op vrijdag 26 of zaterdag 27 november en neem deel aan Expeditie Studiekeuze.
 
Wat staat je te wachten? Een groot aanbod aan opleidingen op mbo en hbo en leerwerkbedrijven uit verschillende branches. Ook geven (oud)studenten je uitleg over verschillende interessegebieden en welke opleidingen en beroepen hierbij horen, bij de interessegebied voorlichtingen. Twijfel je nog of kan je wat extra hulp gebruiken bij het maken van een keuze, op de beurs helpen studiecoaches je graag verder.

Ga goed voorbereid op expeditie, bekijk de animatie die je binnen 1 minuut laat zien wat er op de beurs te doen is. Maak ook de Persoonlijke Plattegrond voor een persoonlijke routekaart die de weg wijst naar de scholen die bij jouw interesses passen.

Naast Studiekeuzebeurs Midden vindt tegelijkertijd in Jaarbeurs Utrecht De BuitenlandBeurs plaats. Ben jij geïnteresseerd in een studie, stage, vrijwilligerswerk, high school programma of taalcursus in het buitenland? Breng dan ook aan deze beurs een bezoek. Kijk voor meer informatie op www.buitenlandbeurs.nl. Je kunt met het e-ticket Studiekeuzebeurs Midden ook de BuitenlandBeurs bezoeken.

Ga jij mee op verkenning naar jouw mogelijkheden voor de toekomst?  
Ga voor meer informatie en een gratis e-ticket naar www.studiekeuzebeurs.nl