Samen maak je de juiste studiekeuze

Tijdens jouw Expeditie Studiekeuze kun je wel wat hulp gebruiken. Je studiekeuze is een belangrijke keuze en daar hoort een goede voorbereiding bij. Op Studiekeuzebeurs Midden kun je je op allerlei manieren laten informeren over jouw studiekeuze. Zo zijn er een groot aantal professionele studiekeuzecoaches aanwezig die jou als uitgangspunt nemen in een gesprek van 15 minuten.

Persoonlijke hulp bij studiekeuze

De coaches van GB Studiekeuze, Studiekeuze Bootcamp en Inspiratiemotor, GoTalentPro en Studiekeuze Het Gooi zijn beide dagen aanwezig op de beurs. Zij zijn er voor al je vragen en proberen je tijdens dit ‘speedcoachgesprek’ een stapje verder te helpen richting de juiste studiekeuze. Heb je (nog) geen idee? Dan raden wij je aan om eerst de Sterke Punten Training te bezoeken om wat meer inspiratie op te doen. Bekijk hier het programma.

Heb je wel al een idee of twijfel je nog tussen bepaalde opleidingen? Dan is een studiecoachgesprek echt iets voor jou! Meld je op de beurs aan voor een coachgesprek bij de ‘Aanmeldbalie Coaching’. Een gesprek van 15 minuten kost €5,- (enkel per pin te betalen). Ouders/begeleiders zijn uiteraard ook welkom bij het gesprek.

GB Studiekeuze

Studiekeuze Bootcamp

Inspiratiemotor

Studiekeuze het Gooi

GoTalentPro

DAAROM DOEN!

‘1 op de 3 studenten in het hoger onderwijs maakt het eerste jaar van de studie niet af’

‘Minder spijt bij vroege start studiekeuze’

Door onafhankelijk studiekeuze-advies kan jij voorkomen dat je verkeerd kiest. Door een goed studiekeuzetraject voorkom je dat je moet 'switchen' van studie en daarmee verklein je de financiële risico’s.

Bekijk de deelnemerslijst Scoor je gratis e-ticket