De BuitenlandBeurs

Droom je wel eens over een stage in Canada of China? Een studie in Rome? Vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika of een taalcursus op Curacao?

Naast Studiekeuzebeurs Midden vindt tegelijkertijd in Jaarbeurs Utrecht De BuitenlandBeurs plaats. Met De BuitenlandBeurs wordt het grootste platform in Nederland geboden op het gebied van studies, stages, vrijwilligerswerk, high school years en taalcursussen in het buitenland. Toonaangevende organisaties en relevante onderwijsinstellingen informeren de bezoekers over de verschillende mogelijkheden en waardevolle toevoegingen van een buitenlands avontuur.
Deze beurs richt zich voornamelijk op havo- en vwo leerlingen, mbo, hbo en wo studenten die hierin geïnteresseerd zijn. Klik hier voor meer informatie over De BuitenlandBeurs.

Het is mogelijk om met het ticket van Studiekeuzebeurs Midden ook een bezoekje aan de BuitenlandBeurs te brengen. Leerlingen hoeven zich dus ook maar voor één van deze beurzen te registreren. Daarnaast komt er tussen beide beurzen een doorgang, waardoor uw leerlingen gemakkelijk kunnen oversteken naar de andere beurs.

Bekijk hier de aftermovie van De BuitenlandBeurs 2018