Corona-update 17 november 2021

Waarschijnlijk heb je iets meegekregen van de persconferentie van afgelopen vrijdag waar nieuwe corona-maatregelen zijn aangekondigd. Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt over jouw bezoek aan Studiekeuzebeurs Midden op 25 & 26 november aanstaande.

Laat ik de belangrijkste vraag daarom maar meteen beantwoorden: Studiekeuzebeurs Midden gaat door! En daar zijn we heel blij mee, omdat we studiekiezers in deze lastige periode, zo goed mogelijk proberen te helpen met het maken van die lastige keuze.

Dan over de maatregelen. Daar is eigenlijk niets aan veranderd. Het coronatoegangsbewijs en testen voor toegang (3g) blijven gelden tijdens Studiekeuzebeurs Midden. Je hebt toegang tot de beurs als je een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve uitslag hebt. Heb je klachten? Blijf dan thuis. Bekijk voor meer informatie de website van de Rijksoverheid.

Verder geldt er GEEN maximale groepsgrootte, maar worden er aankomsttijden gehanteerd om bezoekersaantallen te verspreiden over de dag. Een mondkapje is ook niet verplicht, omdat we met het coronatoegangsbewijs werken. Bekijk voor meer informatie de veelgestelde vragen.

Nog even goed om te weten, iedereen heeft een persoonlijk en geprint ticket nodig om de beurs te bezoeken.

Uiteraard houden we je op de hoogte over verdere ontwikkelingen. Voor nu is de belangrijkste boodschap dat Studiekeuzebeurs Midden door kan gaan.

Tot op Studiekeuzebeurs Midden!