Kies jouw beurs!

Locatie en openingstijden

 

Openingstijden

Vrijdag 23 november 2018 geopend van 10:00 tot 16:00 uur
Zaterdag 24 november 2018 geopend van 10:00 tot 16:00 uur

Locatie

Jaarbeurs Utrecht (Hal 8)
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Bereikbaarheid

Je kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken of met de trein. Bezoek je de beurs met je klas? Dan is de kans groot dat je decaan of mentor het vervoer heeft geregeld.

De Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, naast het centraal station, op loopafstand van het historische stadscentrum. Jaarbeurs Utrecht is dus goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht en op het eigen terrein.

Kom je graag met de trein?

Dit jaar hebben wij wederom een actie samen met NS voor onze beursbezoekers. Je ontvangt maar liefst 20% korting op een retour van en naar de beurs, geldig vanaf elk station binnen Nederland. Je treinkaartje bestel je eenvoudig online via de spoordeelwinkel vanaf begin september.

Aanmelden

Een bezoek aan Studiekeuzebeurs Midden is voor iedereen gratis na registratie. Na aanmelding ontvang je je toegangsbewijs direct in je mail. Print het ticket met barcode uit en vergeet het niet mee te nemen naar de Jaarbeurs.

Ook je ouders, vrienden en klasgenoten dienen zich vooraf te registreren. Aanmelden is mogelijk vanaf mei 2018.