Kies jouw beurs!

Sponsoring

Diverse exposuremogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om uw deelname aan Studiekeuzebeurs Midden te versterken, via zowel online- als offline-exposure.

Heeft u interesse in één of meerdere van deze mogelijkheden of een sponsorpakket op maat? Neem dan contact op met het Onderwijsteam:
E. info@onderwijsbeurzen.nl T. +31(0) 40 - 297 94 94

 

Sponsorlogo | €995,-

Logovermelding op de posters en flyers. De opvallende posters en flyers zijn zichtbaar op scholen en bibliotheken in Utrecht en verre omgeving.

Let op: het aantal logoplaatsen is beperkt.

   

Advertentie in de beursspecial

Uitgebreide beursspecial uitgebracht door AD/Utrechts Nieuwsblad en AD/Amersfoortse Courant. De special informeert ouders en verzorgers over ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en er wordt uitgebreid aandacht besteed aan Studiekeuzebeurs Midden.

Prijs op aanvraag.

   

Banner op de website | €495,- p.m.

Met een banner op de homepage van Studiekeuzebeurs Midden kunt u uw aanwezigheid communiceren op een directe en krachtige manier.

   
   

Advertentie in de digitale nieuwsbrief | €395,-

U mag eenmalig een artikel (een titel van 45 tekens en 350 tekens voor de tekst) aanleveren dat geplaatst wordt in de e-mailnieuwsbrief aan de bezoekers voorafgaand aan de beurs. Tevens wordt uw logo (doorklikbaar) of banner met link opgenomen in deze emailnieuwsbrief.

 

Direct e-mailing | v.a. € 995,-

Een mailing geheel in uw eigen opmaak naar het bezoekersbestand (op niveau, postcode en doelgroep (ouders/decanen/leerlingen) te selecteren). De verzending vindt plaats door OGZ.

 

Buitenpresentatie | v.a. €495,-

In overleg kunt u zich bij de entree van de beurshal presenteren. Dit kan een bedrijfspresentatie zijn, maar mag ook een ludieke actie zijn.

Kosten hiervoor zijn afhankelijk van uw wensen.

Alle bedragen zijn exclusief btw