Kies jouw beurs!

Opvallers, de allerleukste werkgever van Nederland!

Standnr: S05 Opleidingsniveau: Algemene informatie, Branche en sectorpromotie, Leerwerkbedrijf

 

 Wij zijn Opvallers, de leukste werkgever van Nederland!

 

 Het one stop fieldmarketing powerhouse dat rumour around the brands creëert met onderscheidende creatieve promomarketing concepten met de allerbeste merkambassadeurs!

 

 Wij zijn gespecialiseerd is Merkactivatie, Events en Bewustwordingscampagnes! Daarnaast hebben we ons eigen premium Hospitality&Modellenlabel!

 

 Wie aan een (hogere) beroepsopleiding start, begint eigenlijk met het leggen van het fundament van de rest van zijn leven. Je begint letterlijk met het bouwen van je carrière. En zoals bij de bouw van alles, begin je bij het begin; namelijk de basis. In de basis staat nog niet alles vast. Je bent de komende jaren figuurlijk aan het werk tussen de steigers!

Echter, waar hard gewerkt wordt, moet ook geleefd worden. Een succesvolle studie staat of valt met de juiste middelen! En dat is waar Opvallers om de hoek komt kijken. Opvallers biedt je de kans om naast je studie een superleuke topjob te hebben waar je een aardig centje aan overhoudt. En wie weet kom je tijdens een van je acties zowaar je droombaan voor na je studie tegen!

 

 
Werken voor Opvallers betekent:
Afwisselende promotiewerkzaamheden, zowel individueel als in teamverband. Een aantrekkelijk salaris verdienen van €8,- tot €12,- per uur (afhankelijk van je leeftijd). 2 keer per maand salaris (incl. reisuren, reiskosten én maaltijdvergoeding!

 

Daarnaast kun je jezelf bij Opvallers blijven ontwikkelen door diverse gespecialiseerde product- en verkooptrainingen. En omdat onze acties door geheel Nederland plaatsvinden, kunnen onze planners ervoor zorgen dat je bij jou in de regio wordt ingepland!  

 

Ben je net zo enthousiast als wij?
Wil je jezelf inschrijven of gewoon wat meer informatie? 

 

Kom dan naar onze stand!

 

Bezoek de website