Praktische Informatie


STUDIEKEUZEBEURS MIDDEN 2014
Vrijdag 28 november van 10.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag 29 november van 10.00 uur tot 16.00 uur
 
 

Grotere kaart weergeven

Jaarbeurs Utrecht
Hal 3
Bezoekadres:
Jaarbeursplein,
3521 AL Utrecht

 

Bezoek de beurs en laat je inspireren op de verschillende themapleinen! Je kunt er workshops volgen, meedoen aan een quiz of een gratis speedcoach gesprek aangaan. De opleidingsinstellingen vertellen je graag alles over het opleidingsaanbod op MBO- en HBO niveau bij jou in de buurt.

Gratis toegang:
Registreren als bezoeker is momenteel nog niet mogelijk!
De Studiekeuzebeurs Midden is ook dit schooljaar weer gratis te bezoeken met uw persoonlijke e-ticket. Zorg dus dat je voorafgaand aan de beurs jezelf registreert en het e-ticket uitprint en meeneemt naar de beurs. Je kunt er met je klas naar toe komen of met je ouders, begeleider of vrienden en vriendinnen. Zorg dat iedereen zich registreert als bezoeker zodat jullie snel en gemakkelijk de beursvloer kunnen betreden!

Gratis Speed-coaching

Tijdens Studiekeuzebeurs Midden heeft de bezoeker de mogelijkheid om een gesprek aan te gaan met onafhankelijke professionele studiekeuzecoaches. Weet je als toekomstige student dus nog niet wat je wilt worden of studeren? Dan kun je gebruik maken van de mogelijkheid om gratis in gesprek te gaan met een studiecoach. Lees meer over speed-coaching

Gratis Workshops en lezingen: Programma nog niet beschikbaar!
Tijdens de beurs heeft de bezoeker de mogelijkheid om gratis workshops te volgen of plaats te nemen tijdens een interessante lezing. Alle lezingen en workshops hebben te maken met het maken van een studiekeuze en randzaken die daar bij komen kijken.

Kortom: zoek niet te lang op het internet naar mogelijkheden, maar kom het zien en beleven op de beurs!


Nieuwe naam
Vanaf januari 2014 gaat de Beroepskeuzebeurs Midden-Nederland verder met de naam Studiekeuzebeurs Midden. Werd voorheen de beurs nog mede gekenmerkt door de aanwezigheid van brancheverenigingen, vinden wij dat de nieuwe naam meer aansluiten bij het uiteindelijke doel: het helpen bij het maken van de juiste studiekeuze.