Themapleinen

Activiteiten - Beroepsvisualisatie - Opleidingsinformatie - Coachgesprekken

De Studiekeuzebeurs Midden-Nederland zal worden ingedeeld in branchepleinen. Elk themaplein geeft een uitgebreid beeld van de toekomstmogelijkheden binnen een bepaalde sector.
- Bouw, Techniek & ICT
- Creatief
- Economie & Zakelijke Dienstverlening
- Groen, Dier & Voeding
- Horeca Toerisme & Sport
- Uiterlijke Verzorging
- Geüniformeerd
- Zorg & Welzijn
- Internationaal
- Algemene opleidingen & informatie


De Branchepleinen worden gevormd door kenniscentra, brancheorganisaties, leerwerkbedrijven en opleidingsinstituten. Daarnaast zijn er veel activiteiten en zie je veel beroepsvisualisatie op de beurs.

Branchepleinen:

  Op het Themaplein Bouw, Techniek & ICT hoor je alles over werken als bijvoorbeeld monteur, systeembeheerder of technicus.
    Wil je later als kok gaan werken, of wil je manager van een reisbureau worden? Kom dan kijken op het Themaplein Horeca, Toerisme en Sport!
  Op het Theamplein Creatief word je voorgelicht over een loopbaan als bijvoorbeeld grafisch ontwerper, goudsmid, mode ontwerper of één van de vele andere creatieve beroepen.
    Sla het Themaplein Uiterlijke Verzorging niet over als je erover denkt om kapper of schoonheidsspecialiste te worden!
  Op het Themaplein Economie, Zakelijke Dienstverlening vind je informatie over diverse studies en opleidingen in deze vakgebieden!
    Het Themaplein Geüniformeerde Beroepen toont je alles wat je wil weten over het werken bijvoorbeeld werken bij de politie.
  Het Themaplein Groen, Dier en Voeding helpt je bij je oriëntatie op beroepen en opleidingen in de groene sector.  
Je vindt op het Themaplein Zorg en Welzijn alles wat je moet weten wanneer je plannen hebt om in de zorgsector aan de slag te gaan. Welke beroepen zijn er allemaal? Welke opleiding het je daarvoor nodig? Je kunt zelfs al een voorproefje nemen op de werkzaamheden!

 
Er is ook een Algemeen beursplein met veel activiteiten en beroepsvisualisatie.Je kunt hier op een leuke manier kennismaken met de overige opleidingen, studiefinanciering, studiekeuzes, etc.
 
Op het Internationale themaplein krijg je alle antwoorden met betrekking tot een stage in het buitenland, een werk/leerbedrijf in het buitenland maar ook als je een talencursus over de grens zou willen volgen!
 
    Heb je nog geen idee in welke branche jij in de toekomst actief zou willen zijn? Vraag een gratis studiecoach-gesprek aan en laat je adviseren of jouw mogelijkheden en kansen voor jouw toekomst!

Algemeen beursgedeelte

Er is ook een algemeen beursgedeelte waar je informatie vindt over opleidingen, studiefinanciering, studiekeuzes etc.


   


Facebook