Over OGZ

WAT is OGZ

OGZ staat voor Organisatie Groep Zuid. Een onafhankelijk, no nonsens, ambitieus organisatieburo, wat toevallig gevestigd is in het zuiden des lands.
Een buro wat niet de ambitie heeft de grootse te willen zijn, wél de beste! Deze ambitie blijkt onder meer uit de toonaangevende, succesvolle producties die we de afgelopen decennia zelfstandig in de markt hebben gezet.
Naast het zelfstandig opereren, werken we graag samen met derden om ideeën, concepten uit te werken en te vertalen naar een succesformule in de praktijk.
Visueel, virtueel,  binnen- of buitenland, landelijk of regionaal, één- of meerdaags, samen of solo niets is ons vreemd. We kijken er naar uit, om er ons (samen met u) in vast te bijten.

Productieoverzicht


WIE is OGZ

Een groep mensen welke bestaat uit professionele, creatieve, deskundige, ondernemende, experts met een grote passie voor hun werk.
De samenstelling van deze unieke individuen garandeert een vakkundige, persoonlijke, doelgerichte en inspirerende benadering waarin alleen het beste goed genoeg is!